(0)

DACIA SPRING U FINALU AUTOBEST-A

01/12/2021

Dacia Spring ušla je u finale za nagradu Auto Best – Best Buy Car Europe 2022 (Najbolja kupnja u Europi 2022.) Ovaj automobil, predstavljen u ožujku ove godine, utjelovljuje električnu revoluciju. Stvoren je kako bi učinio električnu mobilnost dostupnom svima i pritom ispunio sve osnovne zahtjeve koje kupci imaju od automobila (navigacija, zrcaljenje zaslona pametnog telefona, klima-uređaj, električni prozori i drugo). Sve to po najpristupačnijoj cijeni u Europi!

Svojim pustolovnim izgledom, četirima pravim sjedalima i prtljažnikom od gotovo 300 litara, Dacia Spring nudi mnogo više od konkurentnih gradskih automobila. Različite mogućnosti punjenja (manje od sat vremena na brzom punjaču i manje od 7 sati na kućnoj utičnici green up) i doseg do 305 km u gradu (230 km u mješovitoj vožnji prema ispitnom postupku WLTP) čine ga savršenim električnim automobilom za svakodnevnu vožnju i putovanje na posao u glavnim europskim gradovima.

U kakvom se uglednom društvu našla Dacia Spring najbolje govori i popis ostalih finalista, među kojima su: Hyundai Bayon, Renault Conquest, Škoda Fabia, Toyota Yaris Cross i Opel Mokka-e.

Žiri nagrade Auto Best, koji čine automobilski novinari iz 32 europske zemlje, u narednim će tjednima među šest finalista odabrati automobil kojemu će pripasti titula Best Buy Car Europe 2022, a pobjednik će biti objavljen sredinom prosinca 2021.

 

Pošaljite upit