(0)

Aukcije vozila

1. korak - Upoznaj OPENLANE

OPENLANE je online aukcijska kuća rabljenih vozila. U dnevnoj ponudi možeš pronaći preko 3.000 vozila iz vodećih leasing kuća s područja Belgije, Nizozemske, Njemačke, Francuske, Poljske i Italije. Svaki oglas sadrži detaljan opis vozila te opis oštećenja, ukoliko ono postoji. OPENLANE garantira originalnu kilometražu svakog vozila.

2. korak - Provjeri ponudu

Posjeti internetsku stranicu OPENLANE na adresi www.openlane.eu i provjeri široku ponudu rabljenih vozila.

3. korak - Zatraži pristupne podatke

Kontaktiraj nas putem e-maila na info@auto-gasperov.hr ili na broj telefona 01 6382 105 i zatraži pristupne podatke za internetsku stranicu OPENLANE. Prijavom na web stranicu imat ćeš uvid u trenutačne cijene vozila, a poslat ćemo ti i pravilnik koji sadrži odgovore na sva pitanja o kupnji auta putem OPENLANE-a.

4. korak - Odlučio/la si se za kupnju vozila...

Prije nego što započnemo s nadmetanjem za vozilo po tvojem izboru, bitno je da pažljivo pročitaš pravilnik koji smo ti poslali te da svi uvjeti pravilnika budu zadovoljeni.

5. korak - Kupnja vozila

Pronađi vozilo po svojoj mjeri te odredi iznos koji si spreman/na izdvojiti za njega. Nadmetanje u online dražbi prepusti nama.

6. korak - NISI pobjedio/la na dražbi

Nažalost, nisi imao/la sreće i tvoja ponuda nije bila dovoljna za pobjedu na dražbi ili ju prodavač nije prihvatio. Krećeš u potragu za sljedećim vozilom koje odgovara tvojim preferencijama…

7. korak - Pobjedio/la si na dražbi

Čestitamo! Tvoja ponuda bila je dovoljna za pobjedu na dražbi i prodavač ju je prihvatio. Kupujemo vozilo i organiziramo prijevoz do jedne od naših poslovnica.

8. korak - Plati

Odaberi način plaćanja – gotovina, kredit ili leasing. U fakturi koju izdajemo uključeni su svi troškovi, uključujući i PPMV (trošarina).

9. korak - Mogućnost dokupa jamstva

U suradnji s CarGarantie omogućujemo ti dokup jamstva u trajanju do 24 mjeseca. Garancija vrijedi u ovlaštenim servisima diljem Hrvatske.

10. korak - Preuzmi vozilo

Osvojeno vozilo preuzmi u jednoj od poslovnica Gašperov Automobila u Zagrebu, Splitu ili Šibeniku.

11. korak - Tehnički pregled

Homologaciju, tehnički pregled i registraciju vozila obavljaš odjednom u stanici za tehnički pregled.

12. korak - SRETNO!

Preostalo je još samo da uživaš u svojem novom automobilu.

Pošaljite upit

Detaljnije…

OPENLANE je internet stranica za online aukcije za prodaju vozila. Poduzeće prodaje najnovije modele rabljenih vozila po veleprodajnim cijenama. OPENLANE je jedinstvena po prodaji u sve države Europe. Gašperov d.o.o. ovlašteni je predstavnik za prodaju automobila preko OPENLANE online aukcija za Hrvatsku i omogućuje krajnjim kupcima da kupe vozila po najboljim veleprodajnim cijenama.

Ponuda

Vozila na aukcijskoj internet stranici OPENLANE prvenstveno su leasing vozila, službena vozila i vozila s lagera, ponuđena od zapadnoeuropskih leasing kuća, vlasnika velikih voznih parkova, kao i rent a car-a. Ponuda uključuje osobna vozila, dostavna vozila i gospodarska vozila, oštećena vozila i karambole svih marki. U prosjeku, vozila su starosti od 3 do 5 godina i imaju od 20.000 do 200.000 km prijeđenih. 25% su novija vozila.

Jaki u logistici, jedinstveni u izvozu

OPENLANE nudi potpunu logističku i administrativnu podršku za prodavače i kupce. Zahvaljujući međunarodnoj mreži prijevoznika, omogućuju prijevoz na području cijele Europe uz atraktivne fiksne cijene i kratka vremena isporuke, koje kupac može saznati za vrijeme trajanja aukcije. 93% vozila na aukciji namijenjeno je za izvoz.

Kako do vozila

Zatražite svoje pristupne podatke putem e-maila info@auto-gasperov.hr. ili nas nazovite na  +385 1 6382105.
Ukoliko se kupac odluči za sudjelovanje u aukcijama, potrebno je potpisati Ugovor o posredovanju s Gašperov d.o.o.. Naknada za aukciju, ukoliko se kupi vozilo, je 350 € + PDV (za vozila aukcijske vrijednosti do 10.000 €). Za vozila koja imaju napomenu vezano za cijenu „Režim PDV-a / Bez PDV-a“ vrijedi da se PDV plaća u Hrvatskoj, a s napomenom „Režim PDV-a / PDV se ne odbija“ ne plaća se PDV u Hrvatskoj na vozilo nego samo na troškove.
Gašperov Automobili će vozilo po Vašem izboru u Vaše ime kupiti i dopremiti u Hrvatsku u jednu od naših poslovnica po Vašem izboru, a po unaprijed dogovorenim uvjetima. Cijena transporta navedena je za svako vozilo zasebno.

Vrste aukcija:

  • Dinamična aukcija – u svakom trenutku vidljiva je trenutna cijena i moguće je natjecati se za vozilo s povećanjem ponude za 100 €.
  • Slijepa aukcija – nitko osim Vas ne može vidjeti ponudu koju ste poslali. Sve ponude otvaraju se u isto vrijeme i najviša ponuda pobjeđuje.
  • Kupi odmah – automobili se prodaju po fiksnim cijenama.
  • Bid agent – moguće je odmah postaviti maksimalnu ponudu i ako je ona veća od trenutne cijene, agent će sam povećavati ponudu u iznosima od 100 € dok se ne dostigne maksimalni ponuđeni iznos. Ukoliko nema drugih ponuda agent neće iskoristiti preostali iznos. Neovisno o načinu davanja ponuda, uvijek je moguće povećati ponudu dok je aukcija u tijeku.

Garancija

U suradnji s CarGarantie omogućujemo dokup garancije u trajanju do 24 mjeseci. Garancija vrijedi u ovlaštenim servisima diljem Hrvatske.

Načini plaćanja

Uz plaćanje u gotovini nudimo mogućnost financiranja putem banaka i leasing kuća.

Sudjelovanje u aukciji

Samo sudjelovanje u aukciji je besplatno, a  za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Gašperov Automobili
E-mail: info@auto-gasperov.hr
Tel: +385 1 6382105
Mob: +385 91 4303050

Ponudu vozila pogledaj na www.openlane.eu.

Pošaljite upit