(0)

O nama

Auto kuća Gašperov najveći je distributer za Renault i Dacia vozila u Dalmaciji.

Prije više od tri desetljeća, 1989. godine u Šibeniku, obrt Gašperov postaje ovlašteni serviser za Renault vozila. Dvije godine kasnije Joso Gašperov okreće novu stranicu i osniva Auto kuću Gašperov. U Šibeniku je izgrađena poslovna zgrada s prodajnim salonom, servisnom radionicom i skladištem. Kvalitetan i uhodan obrt razvio se u respektabilnu tvrtku. Od samog početka, posebna se pažnja posvećivala kvaliteti poslovanja i zadovoljstvu kupaca.

I devedesetih godina prošlog stoljeća zaposlenici ulažu izniman trud, tvrtka dobro posluje, a Auto kuća Gašperov predstavlja svjetlu točku u privredi ratom okovanog Šibenika.

Auto kuća Gašperov dodatno ulaže u svoje poslovanje te u rujnu 2004. godine otvara poslovni centar AK Gašperov, ujedno i najveći prodajni centar Renault i Dacia vozila u Dalmaciji. Na prostoru od preko 3.000 metara kvadratnih smješteni su prodajni salon, uredi, prostrana servisna radionica te veliko skladište rezervnih dijelova.

U svibnju 2014. godine otvoren je i treći prodajni salon. Nadomak Zagreba, u Hrvatskom Leskovcu otvara se moderni salon za prodaju rabljenih vozila pod nazivom Gašperov Automobili. To je ujedno i početak novog projekta – organizirane prodaje rabljenih vozila na više lokacija – Split, Šibenik i Zagreb. Ponuda rabljenih vozila sadrži širok izbor modela marki Renault, Dacia i Nissan, ali i ostalih proizvođača. Zadovoljstvo kupaca uvijek je na prvome mjestu pa se tako u ponudi Gašperov Automobila mogu pronaći samo redovito održavana vozila s provjerenim kilometražama, a svako vozilo dolazi i s jednogodišnjim jamstvom.

Kontinuirano školovanje zaposlenika u edukacijskom centru Renaulta, u Novom Mestu, ključ su uspjeha tvrtke. Stručnost i motiviranost zaposlenika u prodaji i postprodaji rezultirali su nagradom za najbolju auto kuću u Hrvatskoj, po strogim standardima Renaulta.

 

 

 

 

 

 

Pošaljite upit