(0)

NOVA FAZA DACIA DUSTERA

19/07/2021

Otkako je 2010. godine predstavljen po cijeni gradskog automobila, Dacia Duster ne prestaje potresati segment SUV-ova. Riječ je o doista revolucionarnom modelu! S ukupno više od 1,9 milijuna prodanih primjeraka, Duster od 2019. godine zauzima prvo mjesto u prodaji privatnim kupcima na europskom tržištu SUV-ova.

Obnovljeni model vjerno prati stope svojih prethodnika. Njegova su meta kupci koji traže udoban i privlačan SUV, ali i oni koji žele robustan i okretan terenac s pogonom na sve kotače.

Vjeran svom nasljeđu, novi je Duster i dalje revolucionarni obiteljski SUV, savršen za svakodnevnu vožnju i pustolovine u divljini. Njegov bezvremenski dizajn, posebice u pogledu svjetala i prednje maske, čini ga još upečatljivijim, ali i ekološki učinkovitijim.

Iznutra je opremljen povišenom središnjom konzolom s uvlačivim naslonom za ruku, a dostupan je i s dvjema opcijama multimedijskog sustava s 8-inčnim dodirnim zaslonom te automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom EDC. Svestraniji no ikad, novi Duster dolazi u inačicama s pogonom na prednje ili sve kotače u kombinaciji s naprednim sustavom 4×4 Monitor.

Pošaljite upit